Zurich, aproximativ trei sute de persoane în carantină

Aproximativ trei sute de oameni au fost plasați în carantină după ce au petrecut seara de 21 iunie într-un club de noapte din Zurich. De fapt, conform celor anunțate de canton, măsura a fost pusă în aplicare după ce unul dintre cei prezenți s-a dovedit pozitiv pentru testul Covid-19 la numai 4 zile de la după ce petrecuse seara în club.

Potrivit unei note  a departamentului de sănătate, problema a fost raportată medicului cantonal care au contactat imediat proprietarul discotecii. Datorită listei de participare a fost posibil să contacteze toate persoanele care au fost prezente în acea seară, li s-au efectuat teste și au fost plasați în carantină.

Temperaturi anormale în cel mai înghețat oraș din lume: peste 38 de grade

Potrivit autorităților elvețiene, acest episod demonstrează cât de fundamentală este respectarea regulilor de igienă și distanțare socială, pentru a evita răspândirea virusului. Potrivit comunicatului de presă, dacă astfel de cazuri s-ar repeta, s- ar putea opta pentru închiderea tuturor cluburilor de noapte .

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter,  Instragram și Odnoklassniki

 

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.