Zoofilia: o femeie se filmează în raporturi cu câinele său și le distribuie pe web, amendată cu doar 500 de euro

O femeie din Germania a fost amendată cu 550 EUR pentru că a întreținut raporturi cu câinelui său . Actul de zoofilie a avut loc în zona Frankfurt , tocmai în cartierul Alzey-Worms.

Sancțiunea a fost emisă de instanța Worms împotriva lui Christian V , un nume schimbat din motive legale. Actele de abuz împotriva animalului au avut loc în 2018, când femeia a postat videoclipuri. Femeia a fost descoperită după ce un utilizator anonim a trimis imaginile către PETA , People for the Ethical Treatment of Animals, o organizație non-profit care susține drepturile animalelor .

Citește și Mâncată vie de păduchi, o fetiță moare de infarct: anemie severă cauzată de mușcăturile insectelor

Organizația a raportat apoi faptele la parchetul din Mainz , care a lansat o anchetă asupra femeii pentru două infracțiuni: încălcarea legii privind protecția animalelor și distribuirea de materiale pornografice care implică animale . Femeia a formulat contestație la instanță, deși fața ei era clar vizibilă în videoclipuri. Christian V nu s-a prezentat în instanță pentru ședință , deci nu a fost posibilă începerea unui proces în apel. Prin urmare, judecătorul a confirmat amenda stabilită anterior .

Dr. Edmund Haferbeck , șeful departamentului juridic al PETA , a declarat: „Deși procesul a durat mult, suntem fericiți că inculpata trebuie să plătească amenda . Abuzul de animale și distribuirea acestui material video trebuie condamnate cu tărie ”.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de Twitter,  Instagram, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.