Zidul lui Trump? Este suficient un ferăstrău de 100 de dolari pentru a trece dincolo

A trebuit să fie „un zid de nepătruns” sau un „Rolls Royce de ziduri”, după cum a spus președintele american Donald Trump. Dar se pare că nu este chiar așa. Noile secțiuni ale barierei anti-migranți de la granița cu Mexicul pot fi demontate cu ajutorul unui ferăstrău manual îm valoare de 100 de dolari cumpărat din magazin, a declarat The Washington Post citând agenții de frontieră, care raportează mai multe incidente în zona San Diego din sudul Californiei.

Citește și Un tată și cei trei copii ai săi au murit după ce casa lor a fost înghițită de o alunecare de teren

Aparent, câtorva bărbați înarmați cu câte un ferăstrău le-a fost suficient să taie stâlpii de oțel care susțin panourile înalte de nouă metri ai peretelui, pe care mai apoi le-au îndepărtat cu ușurință. Oficialii administrației Trump au recunoscut că „în câteva cazuri” traficanții de migranți au reușit să treacă prin noul zid de zece miliarde de dolari.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

 

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.