Zi nefastă pentru un român din Italia! Ghinionul l-a pândit nu o dată, ci de două ori

Un român a avut parte de o zi plină de ghinion.

Românul a fost atacat sâmbătă în zona unui parc din Piacenza de către un tânăr originar din Mali, care voia să îi fure telefonul. După ce a reușit să-i smulgă telefonul românului hoțul și-a luat tălpășița.

În timp ce fugea cu telefonul în mână, hoţul și-a dat seama că este un model vechi și s-a întors la locul faptei și l-a lovit pe român cu pumnii şi picioarele, iar apoi i-a aruncat telefonul în tomberon scrie Today.it.

Deși amețit din cauza loviturilor, românul a reușit să-și recuperereze mobilul şi a sunat imediat la 112.

Carabinieri au pornit în căutarea agresorului, care a fost rapid prins. Nervos hoțul s-a luptat însă şi cu oamenii legii înainte să fie arestat.

Chiar dacă avea dcumentele în regulă, judecătorul i-a interzis hoțului accesul în oraşul Piacenza.

Românul a ajuns la spital cu răni uşoare.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24 și Google News

Urmărește pagina noastră de Twitter, Instagram, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.