Zeus, câinele erou: apără doi copii de mușcătura unui șarpe veninos, dar este mușcat și moare

Zeus este un erou. Un pitbull de opt luni a murit protejând cei doi copii ai familiei, de un șarpe coral, un șarpe comun între regiunile sud – est a Statelor Unite . S-a întâmplat luni, în timp ce cei mici se aflau în afara proprietății din județul Sumter, Florida Nici măcar nu au văzut că șarpele se apropia de ei. Din fericire Zeus i-a apărat.

arpe

”Deodată, a început să atace șarpele care era lângă fiul meu și a fost mușcat de patru ori “, a spus Gary Richardson pentru radiodifuzorul WOFL, un post de televiziune deținut de Fox.” De îndată ce l-am văzut, am știut că ceva nu este în regulă. A fost cu adevărat traumatic, pentru că știam că o să moară ”, a adăugat bărbatul.

Celine Dion fără machiaj în videoclipul noului single: „Am imperfecțiunile mele …” VIDEO

Zeus a fost dus de un medic veterinar la Ocala. Inițial, se credea că se va face bine, dar din nefericire a murit a doua zi . “A fost un membru al familiei noastre”, a spus Gina Richardson. “Acest lucru ne-a distrus. Am crezut  că antidotul funcționează.” Richardsons l-a  primit pe Zeus de când s-a născut, în ianuarie. De atunci, legătura dintre câinele și familia a devenit tot mai puternică:  ”Pittbull este rasa de câine cel mai loial pe care îl știu și în viața mea am avut multe animale diferite“ , a spus el.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.