„Zestrea pentru nuntă este prea mică”. La 17 ani răpită și violată de iubitul ei și prietenii lui și arsă de vie

O tânără de 17 ani a murit după ce a fost violată în grup și arsă de vie de iubitul ei și prietenii lui. Aceiași oameni care apoi i-ar fi dat foc.   Adolescenta a suferit arsuri de 90% din  corp după ce a fost ținut captivă timp de două luni , violată și arsă vineri în Shantirbazar, sudul Tripurii, estul Indiei. Poliția spune că victima a fost salvată de vecini și dusă la spitalul Govind Ballabh Pant din New Delhi sâmbătă dimineață, unde a murit din cauza rănilor, relatează Times of India.

Familia fetei susține că Rudrapal ar fi torturat-o, violat-o și  ucis-o pe tânără după ce a văzut zestrea fetei  de 17.000 Rs (216 euro) în locul celor 50.000 Rs (636 euro) ceruți de familia tânărului.  Vineri,  Rudrapal a sunat-o pe mama fetei spunându-i că fiica sa a încercat să se sinucidă, dându-și foc, relatează Telegraph India. Pe măsură ce știrea morții victimei se răspândea  o mulțime de persoane s-au adunat în fața spitalului acuzându-l pe Rudrapal și pe familia lui.

Citește și Bătută de tatăl ei vitreg, o fetiță de doi ani începe să vomite, mama o lasă să se sufoce

 

Tânărul de 23 de ani a fost arestat de poliția Shantirbazar. Conform reconstrucțiilor, Ajoy Rudrapal ar fi cunoscut victima pe social media și s-a prezentat  acasa la ea cerând-o de soție. După câteva zile, cei doi au fugit de de acasă Cu toate acestea, familia tinerei  susține că ea a fost reținută împotriva voinței sale,  violată de acuzat și de prietenii săi.

Mama fetei a declarat pentru Times of India: “Vineri seară am plătit-o pe mama lui  Rudrapal  dar nu a fost mulțumită și ne-a avertizat să plătim întreaga sumă dacă vrem ne mai vedem fata din nou. A doua zi ne-au informat că a fost arsă și transferată la spital ”.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.