Zece semne că o duci bine în viață chiar dacă nu simți că este așa

Zece semne că o duci bine în viață chiar dacă nu simți așa. Uneori viața închide toate ușile, pentru că e timpul să mergem mai departe. Iar acesta este un lucru bun, pentru că noi de multe ori nu ne vom schimba, doar dacă circumstanțele nu ne obliga s-o facem.

Când vremurile sunt grele, amintiți-vă că nici o durere nu vine fără un scop. Treci peste ceea ce te-a rănit, dar nu uita ceea ce te-a învățat.

Faptul că lupți deja înseamnă că nu ai pierdut. Fiecare mare succes necesită un anumit tip de luptă pentru a ajunge la el. Lucrurile bune au nevoie de timp. Fiind răbdător, rămâi același om pozitiv. Totul va fi bine, poate nu acum, dar în final…

Iată zece semne că o duci bine în viață, chiar dacă simți că nu este așa:

  1. Ai un acoperiș deasupra capului
  2. Ai mâncat astăzi
  3. Ai o inimă bună
  4. Dorești binele altora
  5. Ai o cană de apă de băut
  6. Cuiva îi pasă de tine
  7. Poți ierta
  8. Ai haine curate
  9. Ai credință
  10. Respiri !

Fii recunoscător pentru lucrurile mărunte căci ele sunt cele mai importante !

Da, este adevărat, viața este grea uneori, dar gândește-te că sunt oameni cu o soartă mai dură. Găsește puteri pentru a râde. Ai curajul să te simți diferit, dar frumos. Găsește în adâncul inimii ceva ce ar putea să-i facă pe ceilalți să zâmbească. Nu te stresa din cauza lucrurilor pe care nu le poți schimba. Pur și simplu, trăiește. Iubește. Fii sincer. Când cazi, nu uita să te ridici. Tu poți. Doar așa te vei maturiza.

De Andreea Sas

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.