Zece ani închisă în acasă de părinți: o tânără de 19 ani este în sfârșit liberă

O fată de 19 ani a fost închisă acasă de părinții ei timp de 10 ani, acum a fost eliberată datorită vecinilor.

În urmă cu zece ani, o fetiță de 9 ani a fost luată de părinți de la o școală în Tenterden (Kent, Anglia) și dusă acasă iar de atunci nu a mai fost eliberată niciodată. Părinții i-au spus că o vor instrui ei acasă și că nu va mai trebui să meargă la școală. Dar din acel moment fetei nu i-au mai permis să iasă afară forțând-o să trăiască într-o captivitate care a făcut-o să piardă cei mai importanți ani pentru pregătirea personalității și dezvoltarea profesională. .

Ani de zile nimeni, nici profesorii de la școala și nici vecinii nu s-au întrebat unde este acel copil și de ce nu o mai văd pe stradă… În ultimele luni, preocupările locuitorilor din zonă au crescut, devenind temeri persistente. Oamenii din zonă au început să se întrebe cum de o tânără adolescentă nu iese afară din casă?

Româncă găsită moartă pe câmp în Italia: a fost victima abuzurilor iubitului mamei sale

În urma denunțurilor vecinilor,  poliția din Tenterden a efectuat un control la domiciliul familiei unde găsit-o pe tânără într-o stare confuză. Fata de 19 ani a fost dusă imediat la spital pentru un control fizic și psihiatric, în timp ce părinții ei au fost arestați pentru neglijență dar au fost eliberați câteva ore mai târziu pe cauțiune.

Agenții se întreabă cum a fost posibil ca timp de 10 ani, nimeni să nu observe nimic și nimeni să nu fi raportat incidentul. Se pare că fetița nu a fost niciodată vizitată de un medic sau de un dentist atât timp cât a fost închisă acasă. Ceea ce este cert este că tânăra  va avea nevoie de o perioadă lungă de reabilitare pentru a putea începe o viață nouă.  Dar cu siguranță că rănile din interiorul ei vor rămâne pentru totdeauna.

Sursa: Daily Mail

De Ana Moldovan

Pentru mai multe articole interesante rămân cu noi pentru  RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de  Facebook ,  Twitter  și  Instragram

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.