Zbor amânat din cauza unui șoricel la bord: pasagerii au rămas în aeroport 12 ore

Zeci de pasageri au fost obligați să coboare dintr-un avion și să aștepte următorul zbor din cauza unei pasager neobișnuit la bord: un soricel !

Aventura bizară s-a produs ieri dimineață pe Aeroportul Internațional Hyderabad, pe o aeronavă Air India destinată Visakhapatnam, pe coasta de est a țării. Însoțitorii de zbor i-au avertizat pe pasageri că avionul nu va decola din cauza prezenței pasagerului neobișnuit în cabină. Aeronava a fost apoi inspectată și supusă unei dezinfectări minuțioase, în timp ce pasagerii au plecat cu alt avion, dar cu o întârziere de peste 12 ore.

Kenny, tigrul alb născut deformat din cauza împrerecherii forțate între rude de același sânge

Purtătorul de cuvânt nu a precizat dacă a fost găsit soricelul , dar a adăugat că va fi lansată o anchetă. Pasageri uimiți pentru cele întâmplate au început să posteze comentarii ironice pe rețelele de socializare. Air India a confirmat incidentul, dar nu a oferit detalii suplimentare. Nu este prima dată când au avut loc astfel de incidente și că un zbor Air India este suspendat din cauza prezenței unei rozătoare. În iulie 2015, zborul programat AI-123 care trebuia să decoleze de pe aeroportul din  New Delhi  spre Milano, a fost obligat  să se întoarcă înapoi, deoarece un soarece se plimba nestingherit pe culoar dezlănțuind panică printre pasageri. Potrivit unui pilot expert prezența acestor animale în cabină poate duce la o catastrofă, deoarece acestea pot deteriora sistemul electric prin roaderea firelor.

 

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.