Zboară pentru prima oară cu fiul de 4 luni, o mamă dă pasagerilor dopuri pentru urechi : „Îmi pare rău dacă va plânge“

Era primul zbor în avion cu fiul de 4 luni. Așa că, o mamă coreeană crezând că fiul ei, Junwoo, va plânge și îi va putea deranja pe ceilalți pasageri s-a gândit să le ofere caramele și dopuri pentru urechi într-o punguliță în cere se afla și un bilet.

Când avionul a decolat da Seoul spre San Francisco, mama s-a ridicat cu micuțul în brașe și a început să distribuie pungulițele pasagerilor. Pe bilețel scria:

” Bună, sunt Junwoo și am 4 luni. Astăzi mă duc cu mama și bunica la mătușa mea în San Francisco. Sunt un pic agitat și nervos pentru că este primul zbor din viața mea și s-ar putea să plâng sau să fac un pic de zgomot. Am să încerc să fiu cuminte, dar nu promit. Te rog să mă ierți. Mama a pregătit un mic cadou pentru tine. Câteva caramele ca să te îndulcești și dopuri pentru urechi. Te rog să le folosești când voi face prea multă gălăgie. Să ai un zbor plăcut și  îți mulțumesc pentru înțelegere.”

Acest lucru nu a trecut neobservat fiind filmat și distribuit pe rețelele de socializare.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24 și Google News

Urmărește pagina noastră de Twitter, Instagram, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.