Zaragoza: își taie penisul, îl pune într-un plic și se plimbă pe străzi însângerat

Omul a fost văzut  de mai mulți trecători, în timp ce mergea în stare de șoc pe străzile din Zaragoza, plin de sânge de la brâu în jos. Salvat și transportat la spital, omul a explicat că și-a tăiat singur penisul acasă și l-a pus într-un plic.

Poliția investighează cazul

O scenă impresionantă la care au asistit trecătorii și locuitorii unor străzi din Zaragoza, în Spania. În centrul capitalei  un om complet murdar de sânge rătăcea în stare de șoc pe străzi. Mai multe persoane au cerut intervenția poliției și a salvării pentru un bărbat în stare de șoc și plin de sânge. Identitatea persoanei nu a fost dezvăluită. Bărbatul a fost transportat  la spitalul din apropiere Miguel Servet.

Alertă maximă: uraganul Lorenzo amenință Europa

Întrebat de medici ce s-a întâmplat, bărbatul a spus că și-a tăiat penisul cu un cuțit și l-a pus într-un plic pe care l-a lăsat acasă și a plecat.  Polițiștii au intrat imediat în apartament și au confirmat că au găsit plicul în interiorul căruia se afla penisul amputat. Episodul este acum în centrul unei anchete a poliției judiciare care încearcă să stabilească dacă mai sunt și  alte persoane implicate, chiar dacă omul susține că a făcut totul singur.

În momentul de față nu este exclus faptul că omul ar fi putut fi victima unui caz de auto-vătămare. Se pare că bărbatul era un consumator  de droguri

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.