Youtuber la varsta de 6 ani, cumpara un zgarie-nori de 8 milioane de dolari in Seul

Youtuber la varsta de 6 ani, cumpara un zgarie-nori de 8 milioane de dolari in Seul  În conturile sale, micuța Boram are peste 31 de milioane de followers.

Cu ce te ocupi? “Sunt Youtuber”,  răspunde lui Boram de șase ani de la Seul, care la începutul anului 2019 a cumpărat un zgârie-nori de 8 milioane de dolari în cartierul exclusivist Gangnam din capitala sud-coreeană. Cea mică  pe cele două canale Youtube, are peste 31 de milioane de adepți și pentru a-și gestiona online succesul se ocupă o companie-mamă a familiei Boram, a fost cumpărată de la părinții săi.

 

Citește și Criminalul din Caracal ar putea sta doar cativa ani dupa gratii. Iata de ce legea este de partea lui

Potrivit CNN ea are două canale YouTube: unul, deschis  în 2016 cu 13,6 milioane de abonați, în care este dedicată revizuirilor jucăriilor  și un alt canal cu 17,6 milioane de abonați, în care distribuie bloguri video pentru micii ei fani.

 

În unul dintre cele mai populare videoclipuri, cu peste 376 de milioane de vizionări, Boram face tăiței instant cu o bucătărie de jucărie din plastic și apoi le mănâncă cu entuziasm.

 

Citește și Bauturi alcoolice modificate cu metanol: 20 de morti

 

În acest fel, la doar șase ani, își poate permite investiții imobiliare pe care nu le pot visa nici cei mai experimentați guru-i ai spațiului cibernetic.

 

De Andreea Sas

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe MondoNews24

Urmărește pagina noastră de Facebook, Twitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.