Yoko Ono spune că nu: Mark David Chapman, criminalul lui John Lennon, rămâne în închisoare

Mark David Chapman , omul care l-a ucis pe John Lennon în 1980 , va rămâne în închisoarea DIN Wende, lângă Buffalo, New York. Comisia înființată pentru a decide dacă acordă sau nu omului libertatea, i-a refuzat cererea pentru a unsprezecea oară. Potrivit avocatului său Jonas Herbsman , Yoko Ono iubita membrului Beatles, prezentă  în momentul crimei, a influențat decisiv alegerea comisiei .

De-a lungul anilor, femeia ar fi manifestat de mai multe ori, chiar și sub formă scrisă cu numeroase scrisori, opoziția ei față de libertatea lui Chapman , în ciuda faptului că bărbatul a demonstrat în mod repetat părerea de rău pentru gestul de-a lungul anilor.

India, refuză să-și schimbe religia și să căsătorească cu el, violată și ucisă la numai 18 ani

Potrivit unei transcrieri a ședinței din 2018, Chapman a spus: „Acum 30 de ani nu pot spune că mi-a fost rușine, acum știu ce este rușinea”, dar în 2010 s-a referit mai precis la gestul care l-a costat condamnarea pe viață la închisoare: “Am simțit că prin uciderea lui John Lennon voi deveni cineva dar în schimb, am devenit un criminal, iar criminalii sunt un nimeni”.

De-a lungul anilor, bărbatul, fost gardian de securitate din Honolulu și cu un trecut ca dependent de droguri, și-ar fi declarat dorința, dacă ar fi reușit să obțină libertatea, să devină ministru de cult. Chapman va reveni în fața comisiei peste alți doi ani.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de Twitter,  Instragram, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

 

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.