Yemen, un atac de coaliție condus de Saudi a provocat peste 100 de morți

Duminică în sânge în Yemen, unde peste 100 de oameni au murit în urma unui atac aerian al coaliției condus de Saudi

Acest lucru a fost raportat de Comitetul Internațional al Crucii Roșii (CICR), care a vorbit despre un adevărat masacru. “Estimăm că peste 100 de persoane au fost ucise – a spus șeful delegației Cicr, Franz Rauchenstein – și, în plus, șansele de a găsi supraviețuitori sub dărâmături sunt foarte puține”.

Un purtător de cuvânt al rebelelor a raportat că în închisoare erau aproximativ 170 de deținuți și că doar cincizeci au fost salvați. Obiectivul lovit, a fost culcat complet la pământ de șapte rachete lansate în zori, a fost un centru de detenție din orașul Dhamar, la sud de Sanaa, capitala Yemen.

Istoria uitata a femeilor din lagarele de concentrare obligate sa se prostitueze

Din primele reconstrucții se pare că închisoarea a fost în mâinile rebelilor Houthi, împotriva cărora luptă fără încetare grupul format, printre altele, de Arabia Saudită, Emiratele Arabe Unite și Iordania.

 De Marius Oprea

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.