Yemen: rebelii Houthi vânează oamenii infectați de coronavirus cu Kalashnikov

Milițienii rebeli Houthi  vânează cazurile suspecte de coronavirus. Potrivit unui videoclip de pe Twitter, un membru al echipelor de intervenție rapidă Houthi care operează în Sana’a, au mers la domiciliul unui caz suspect de Covid-19 în haine speciale de protecție și cu un Kalashnikov , înainte de a trage mai multe focuri în aer. Activiștii au susținut ca echipele de intervenție de urgență ale Autoritații Houthi au închis un drum în Sana’a cu vehicule militare însoțite de o ambulanță și un autobuz pentru a transfera persoane suspectate, înainte ca personalul medical să intervină într- o casă despre care se crede că este una dintre posibile infecții.

Nu doar coronavirus. SUA a fost invadată de viespile killer care decapitează albinele

Într-un videoclip, milițianul a fost văzut trăgând focuri de armă în aer . În fundal, se aude o voce care spune că două persoane infectate au fost încărcate în autobuze. Una dintre persoanele care au publicat  videoclipul, jurnalistul yemenit Farouk Kamali, a declarat că imaginile au fost filmate într-un cartier numit „Dabwa”, la sud de Sana’a. În ultimele zile, presa yemenită a raportat adevărate intrări în forță în cartiere și spitale în care persoanele suspectate de a avea Coronavirus au fost aduse cu forța.

Publicarea imaginilor  vine simultan cu anunțul guvernului yemenit că s-au înregistrat  infecții în  Aden și Taiz. Potrivit site-ul local de știri „Al-Masdar Online” joi, două surse medicale și un angajat al Organizației Mondiale a Sănătății susțin  că au fost descoperite două cazuri de Covid 19 în Sana’a și că grupul Houthi a pus în carantină o întreagă familie , după ce le-a asediat casa.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram  

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.