Yemen, atacuri Huthi împotriva civililor: 13 morți, inclusiv femei și copii

Yemen, atacuri Huthi împotriva civililor: 13 morți, inclusiv femei și copii

Cel puțin 13 civili, inclusiv femei și copii, au murit în ultimele 24 de ore în provinciile yemenite din Hodeida și Taiz în urma atacurilor rebelilor huti.

Copiii din Yemen nu mor sub bombardamente, ei sunt sufocați în liniștite pentru că le este negată mâncarea

11 dintre victime, șase aparțin aceeași familie în sudul orașului Hodeida, în timp ce doi copii au murit în districtul Salih, în provincia sud-vestică Taiz.

De Ana Moldovan

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.