Wuhan, petrecere în parcul acvatic fără respectarea regulilor ( video )

Pe măsură ce infecțiile cu coronavirus cresc la nivel mondial , Wuhan , orașul care simbolizează această pandemie , arată tuturor că nu le mai este frică și este gata să înceapă o nouă viață. O face într-un mod foarte bizar, cu imagini care au lăsat pe toată lumea fără grai și care au făcut înconjurul lumii. Imaginile care arată că, în ciuda situației delicate a Chinei, în locul în care a început pandemia au simțit nevoia să revină la normal.

Orașul pare să vrea să întoarcă pagina și să revină la normal. O normalitate mult îndepărtată de cea la care aspiră toate celelalte țări din lume. Dacă pe de o parte în Italia discotecile și sălile de dans au fost închise, cu obligația de a purta o mască în aer liber noaptea, pe de altă parte avem Wuhan, unde a avut loc o petrecere incredibilă în parcul acvatic Maya Water Beach.

Bill Gates a decis să doneze 150 de milioane de dolari pentru vaccinul împotriva coronavirusului

Un festival de muzică electronică, la care au participat mii de oameni în piscină , cu dansuri sălbatice și artificii. Niciunul dintre ei nu a menținut distanțarea socială și niciunul dintre ei nu a purtat masca. Imaginile sunt înfricoșătoare atât de mult încât au trecut viral pe web, dar, în ciuda acestui lucru, mass-media locală asigură că structura a redus capacitatea cu 50% pentru a permite cetățenilor să poată sărbători revenirea la normal .

Fotografiile și videoclipurile realizate la fața locului au lăsat lumea întreagă fără grai

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de Twitter,  Instragram, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.