Wuhan, alimente congelate din Brazilia și Vietnam contaminate cu coronavirus

Autoritățile din orașul Wuhan din China centrală au declarat că trei eșantioane prelevate din ambalajele importate de alimente congelate au rezultat pozitive pentru coronavirus. Comisia municipală de sănătate a declarat că două probe au fost luate dintr-un depozit frigorific din carne de vită congelată din Brazilia și un al treilea dintr-un alt depozit din pește congelat din Vietnam.

Citește și Virologul german Kekulé: „Virusul care circulă astăzi nu este cel din Wuhan, ci din nordul Italiei”

Autoritățile locale au sigilat produsele și au efectuat teste personalului care a avut contact direct cu produsele alimentare, plasându-le în carantină. Toate rezultatele de până acum au fost negative. Transporturile de alimente congelate din care au fost prelevate probe contaminate nu au fost introduse pe piață.

Din noiembrie, Ministerul chinez al Transporturilor a lansat o indicații pentru a preveni transmiterea covid-19 prin alimente congelate importate pe mare și pe uscat.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de Twitter,  Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.