Wuhan a interzis comerțul de carne de animale sălbatice timp de 5 ani

Wuhan optează pentru transformarea și interzice vânarea și consumul de carne de animale sălbatice timp de 5 ani. Într-o notă postată pe rețelele de socializare, orașul epicentru epidemiei de Covid-19 din China a decis să facă o schimbare care include și comerțul ilegal de animale sălbatice. Noile reguli  în vigoare cu efect imediat și structurate pe 10 puncte, urmăresc să îngreuneze licențele pentru oricine urmărește să reproducă, să vâneze sau să vândă animale sălbatice.

Pozitivi la școală: zeci de școli s-au închis din nou

În urma crizei, guvernul a decis interzicerea temporară a comerțului cu animale sălbatice pe piața Wuhan, fiind suspectat de originea infecției. Noul regulament, printre altele, protejează animalele pe cale de dispariție, interzice vânarea animalelor sălbatice, supraveghează reproducerea animalelor sălbatice și consolidează publicitatea și educația pentru protejarea faunei sălbatice.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.