Wuhan a fost denumit și ”zombieland”: oamenii leșină sau mor pe străzi / FOTO

Imaginile zdrobitoare ale orașului Wuhan distribuite  pe rețelele de socializare arată că oamenii se prăbușesc pe străzi și în sălile de așteptare din spital, din cauza epidemiei care a ucis cel puțin 26 de persoane. Orașul, care este epicentrul focarului care se răspândește pe planetă, a fost supranumit de către localnicii disperați „zombieland”. Imaginile șocante arată mai mulți chinezi întinși fără viață pe asfalt și medicii îmbrăcați cu măști  se luptă să facă față coronavirusului mortal.

Citește și Coronavirus: mâncarea de șerpi și supa de lilieci printre primele cauze ale transmiterii virusului killer

Pe Instagram a a părut un clip video în care arată medicii în costume și cu măști de gaz care ridică un bărbat  întins cu fața în jos, în timp ce trecătorii stau și privesc.

1

Un alt bărbat întins cu fața în sus în fața unui magazin și un alt medic care încerca să-l ajute. Martorii susțin că victima, care purta o mască de protecție, și-a pierdut cunoștința și s-a prăbușit în timp ce aștepta la  o coadă lovindu-se la cap. Potrivit unui site de știri bărbatul a murit din cauza virusului, relatează The Sun

2

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.