India, trei preoți au fost uciși cu bastoane de o mulțime furioasă: fuseseră confundați cu hoții de copii

Peste o sută de persoane au fost arestate de poliție pentru uciderea a trei preoți care treceau prin satul Palghar, în statul Maharastra, joi seară. În timpul anchetei, potrivit rapoartelor agenției Ani, care ieri a pus online un video înfiorător, a rezultat că cei trei aveau un permis special pentru a merge la o înmormântare. Doi dintre ei erau preoți hinduși, iar al este treilea proprietarul  mașinii. Polițiștii, care au ajuns la fața locului în timp ce masacrul era încă în desfășurare, nu au reușit să-i oprească pe sătenii care, printre altele, au sfidat restricțiile carantinei și s-au aruncat asupra celor trei cu bâte și bastoane.

Nigeria, un grup de bandiți au atacat mai multe sate: 47 de morți

Potrivit ziarelor indiene, cele trei victime se numeau Chikne Maharaj Kalpavrukshagiri (70 de ani), Sushilgiri Maharaj (35 de ani) și șoferul lor Nilesh Telgade (30 de ani). Cei trei traversau satul Palghar într-un vehicul când au dat peste  o mulțime furioasă, care s-au aruncat împotriva mașinii cu pietre și bâte. Aproximativ 30 de persoane au răsturnat mașina iar cei trei au fost loviți din toate părțile. Sosirea la fața locului poliției a fost inutilă. Când într-un sfârșit agenții au reușit să-i smulgă pe cei trei din violența mulțimii erau grav răniți. Deși au fost duși la spital, au murit câteva minute mai târziu.

Poliția din Palgarh a arestat 110 persoane, inclusiv 9 minori. Din anchete a rezultat clar că cei trei au fost confundați cu hoți de copii.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram