Will Smith în lacrimi: „Tatăl meu obișnuia să mă bată, încă mai am cicatrici”

O versiune inedită și foarte intimă în care a apărut Will Smith, celebrul actor afro-american, invitat la Red Table Talk, programul Facebook realizat de soția sa Jada Pinkett Smith. Actorul a vorbit despre copilăria sa și temerile când a devenit tată. Emoționat  în amintirea acelor momente, Will nu a ascuns lacrimile. Actorul a explicat că atunci când a devenit tată pentru prima dată, a fost  îngrozit atât pentru că a trăit întotdeauna într-un climat foarte greu în care violența era permisă, cât și pentru că s-a separat de prima sa soție, Sheree, trăind acest eveniment personal ca cel mai mare eșec al său.

Și-au lăsat copilul cu handicap în vârstă de 12 ani singur acasă timp de 5 săptămâni

„Am vrut să fiu tată de la vârsta de 6 ani. Mi-am iubit familia, dar știam că nu voi fi  niciodată ca tatăl meu, de multe cu atacuri de furie ”, a explicat Will. „Am fost un copil politicos și amabil, în ciuda acestui fapt am fost pălmuit și bătut. Așa că am crescut într-o familie în care era permisă agresiunea fizică. Am cicatrici externe, dar și interne. De asemenea, am văzut că tatăl meu a bătut-o pe mama. Sunt evenimente care m-au rănit emoțional “, continuă actorul.

Will Smith a povestit sentimentele pe care le-a simțit când s-a întors acasă cu primul său copil de la fosta sa soție, Sheree Zampino:

„Am fost îngrozit. Am plâns atât de mult. M-am gândit: „Nu am să reușesc, nu sunt persoana potrivită. ”  Amintindu-și de tatăl său, actorul a dezvăluit că nu simte niciun fel de resentiment: „Când se înfuria se transforma în cea mai stupidă persoană pe care am întâlnit-o vreodată. În ciuda tuturor violențelor prin care am trecut, astăzi, nu nu îi port ură . Tatăl meu nu era convins de importanța școlii și eu oricum am frecventat școala și am învățat multe ”.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter,  Instragram și Odnoklassniki

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.