Whitney Houston, ultimele zile din viața ei înainte de a fi găsită înecată în vană

Icoana globală Whitney Houston a murit într-o cadă din hotelul Beverly Hilton în 2012 iar detaliile și împrejurările au șocat o lume întreagă , scrie Mirror

Moartea tragică a lui Whitney Houston la doar 48 de ani, a venit pe fondul descendenței ei în spirală, după ce și-a sufocat averea de 100 de milioane de dolari pe droguri. Diva talentată, cunoscută în întreaga lume pentru vocalele sale puternice, s-a înecat într-o baie la hotelul Beverly Hilton în februarie 2012, după ce a consumat un mixt de cocaină, canabis și medicamente.

Moartea ei a trimis unde de șoc prin lumea showbiz-ului, în urma deceselor lui Michael Jackson în 2009 și Amy Winehouse în 2011. În timp ce Whitney a încercat să mențină abuzul de droguri , mai târziu a recunoscut la Oprah, în 2009 că a început să folosească foarte mult un drog numit Clasa As după succesul filmului său din 1992, The Bodyguard.

Profețiile lui Nostradamus pentru 2020

Paranoia lui Whitney a crescut până în punctul în care a făcut o gaură în peretele băii sale, astfel încât să poată urmări presupușii intruși . Nu ieșea din baie cu zilele folosea jucării sexuale și apela la traficanții de droguri pentru a-i livra bile de droguri prin acea fisură. Nu mai reușea nici să meargă la baie pentru a urina… În momentele când trebuia să iasă printre oameni, Whitney își punea scutece pentru a evita accidentele nedorite.

Ultima sa apariție publică a fost pe 9 februarie, când a urcat pe scena din Hollywood cu Kelly Price pentru a cânta Jesus Loves Me.

Rapoartele de toxicologie au descoperit că Whitney avea în sânge un amestec de cocaină, cannabis, Xanax, Benadryl și Flexeril. Cauza decesului a fost confirmată: înec, boli de inimă și consumul de cocaină.

Sursa: Mirror

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de Twitter, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.