Whatsapp va fi eliminat de pe anumite telefoane mobile de mâine 31 decembrie. Vezi care în smartphone-uri nu va mai funcționa

Whatsapp își spune la revedere milioanelor de smartphone-uri începând cu noul an . Cunoscutul serviciu de mesagerie instantanee nu va mai funcționa la unele telefoane. De la ora 23:59 mâine, marți, 31 decembrie, aplicația nu va mai fi activă pe toate dispozitivele care utilizează sistemul de operare Windows Phone, după cum subliniază și Tabloid Mirror. O soartă care va afecta apoi și alte sisteme de operare. De la 1 februarie 2020, de fapt, Whatsapp nu va mai fi compatibil cu smartphone-urile pe care sunt instalate Android 2.3.7 și iOS 7 și versiunile ulterioare.

Citește și Nu au vrut să trăiască unul fără celălalt, doi frați gemeni s-au sinucis: unul avea cancer

Oricine deține smartphone-uri care folosesc sistemele de operare menționate mai sus va trebui să-și cumpere un telefon nou pentru a continua să folosească Whatsapp, care va continua să ruleze pe KaiOS 2.5.1 și precedente. Funcționarea corectă a WhatsApp pe Windows Phone, în realitate, nu a mai este garantată din iulie . Serviciul a continuat să funcționeze în ultima parte a anului 2019, dar totul se schimbă de la 1 ianuarie.

Cine dorește să exporte și să își salveze mesajele ar trebui să profite de aceste ultime ore.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.