Weinstein, ora adevărului: începe procesul din New York

Harvey Weinstein a ajuns la Curtea din New York pentru începerea procesului în care este acuzat de viol și hărțuire sexuală.

A apărut sprijinindu-se pe un cărucior, obligatoriu – spun avocații săi – după o operație de  spate. Fostul producător de film, în vârstă de 67 de ani, care continuă să se declare nevinovat, va fi prezent la toate ședințele din proces care ar putea dura două luni. Nu va apărea niciodată pe banca de apărare.

Citește și Cel mai mare prădător sexual în serie din istoria Marii Britanii a fost închis pe viață: a violat 190 de bărbați

Zeci de femei, de la izbucnirea scandalului din octombrie 2017  cu publicarea primelor acuzații în New York Times, au denunțat abuzul sexual și hărțuirea celui mai puternic bărbat de la Hollywood. Acuzatorii lui includ Gwyneth Paltrow și Angelina Jolie . Rosanna Arquette a spus că Weinstein și-a dezvoltat cariera după ce a rezistat avansurilor sale.

Dacă va fi găsit vinovat ar putea fi condamnat la închisoare pe viață.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.