Weinstein a fost testat pozitiv pentru coronavirus în închisoare

Fostul producător Harvey Weinstein a fost pozitiv pentru testul coronavirus, au raportat  mai multe mass-media internaționale , citând ceea ce a fost raportat de „Niagara Gazette”.

Citește și Producătorul Harvey Weinstein a fost condamnat la 23 de ani de închisoare

Weinstein, în vârstă de 68 de ani, execută o pedeapsă de 23 de ani de închisoare după ce a fost găsit vinovat de infracțiuni sexuale fiind plasat în izolament la unitatea penitenciară din Wende, lângă Buffalo.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.