Weinstein a fost operat la inimă și va fi transferat la închisoarea Rikers

Producătorul de film condamnat pentru viol Harvey Weinstein va fi transferat astăzi la închisoare după ce a fost supus unei intervenții chirurgicale la inimă într-un spital din New York, a informat presa americană.

Magnatul de la Hollywood ar fi trebuit să fie transferat în faimoasa închisoare de pe insula Rikers, după ce a fost găsit vinovat de infracțiuni sexuale într-un proces care a avut loc luni.

”I-a fost aplicat un stent , a adăugat Engelmayer. Sentința împotriva producătorului va fi pronunțată pe 11 martie. El se confruntă cu până la 29 de ani de închisoare.

Citește și O mama și-a sufocat fiica de 2 ani pentru că aruncase firmituri de pâine pe jos

El a fost condamnat pentru că l-a forțat-o pe fostul său asistenta sa Mimi Haleyi la sex oral în 2006 și pentru violul de gradul al treilea împotriva aspirantei actrițe Jessica Mann în 2013.

Verdictul a fost celebrat ca un moment de cotitură pentru mișcarea #MeToo împotriva hărțuirii sexuale. El va trebui să răspundă pentru alte acuzații de infracțiuni sexuale din Los Angeles.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.