Walter Luebcke, lider politic german care a luptat pentru primirea migrantilor, a fost ucis

Walter Luebcke, lider politic german care a luptat pentru primirea migrantilor, a fost ucis

Uciderea lui Walter Luebcke, politicianul local al CDU și care a luptat pentru primirea refugiaților  este un mister. Potrivit poliției, omul a fost ucis în locuința lui din Kassel cu o armă de calibru mic.  Se exclude sinuciderea, a declarat un oficial din Bild.

 

În timpul crizei migranților din 2015, politicianul CDU și-a făcut mulți dușmani în rândurile mișcării de pe dreapta Pegida când, cu ocazia unei demonstrații în oraș, discutând despre primele centre de primire a migranților din Hesse, a spus despre valoarea ajutorului la momente de nevoie:

 

«Cei care nu împărtășesc aceste valori pot părăsi țara în orice moment, dacă nu sunt de acord. Aceasta este libertatea fiecărui german “.

 

Te-ar putea interesa și Ungaria, accindentul de pe Dunare: corpul unei persoane a fost gasit la 100 de kilometri de Budapesta

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe MondoNews24

Urmărește pagina noastră de Facebook

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.