Vulcanul Sakurajima din Japonia a erupt acoperind întreg orașul cu cenușă

Cenușa vulcanică a acoperit orașul Kagoshima după ce vuklcanul Sakurajima din Japonia a erupt. O coloană masivă de cenușă se vede ridicându-se spre cer apoi căzând pe întrg orașul.  Oamenii din Kagoshima – la cinci mile distanță de vulcan – au postat fotografii pe rețelele de socializare în care se arată cum străzile, îmbrăcămintea și mașinile sunt acoperite cu cenușă

Un rezident a replicat: “Cenușa Sakurajima !!! Pentru că mi-am uitat umbrela, am fost complet acoperit cu cenușă. ” Sakurajima, dintre cei mai activi vulcani din lume, a izbucnit la 16:00 ora locală.

”Ori te rogi, ori nu mănânci”, obsedat de religie, un tată și-a maltratat copii ani de zile

Funcționarii au emis deja o avertizare de cenușă vulcanică în urma mai multor erupții minore din această lună. Sakurajima, situat în sudul Kyushu, este unul dintre puținii vulcani din lume care sunt într-o activitate constantă. Este considerat un vulcan foarte periculos.

Sursa: Mirror

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.