Vremea, val de frig în Statele Unite: în Denver vremea a înebunit

Un val rece a avut loc în Statele Unite . În unele locații temperaturile au trecut de la vară la zăpadă în câteva ore. În Denver, Colorado, miercuri, 9 octombrie, s-au înregistrat 25-30 ° C, iar seara, împreună cu vânturi puternice de nord, a nins, iar temperaturile au scăzut la zero. Gerul ar trebui să se mute spre est și sud spre Golful Mexic și Appalachi.

O babysitter a abuzat de o fetiță de 6 ani și a distribuit imaginile online: ”Ar putea fi și alte victime”

„Aceasta este cea mai mare schimbare de temperatură într-o zi înregistrată vreodată în octombrie . Le spunem oamenilor  să se îmbrace în straturi, pentru că uneori sunt vara și iarna în aceeași zi “: așa a comentat Russell Danielson, meteorologul de la Serviciul Național de Meteorologie din Boulder, despre evenimentele din ultimele zile la The Washington Post. În Denver , Colorado, a existat o scădere de 30 ° C într-o zi. De la 16 la 20 temperatura a scăzut de la  27 ° C la   5 ° C și odată cu sosirea vânturilor de nord, s-au adăugat rafale de vânt de 88 km / h. În dimineața zilei de 10 octombrie 2019, în jurul orei 9, au fost -7 ° C. Vremea  a însoțit frigul, zăpada și ceața .

Caz unic în lume! Un bebeluș s-a născut cu trei picioare, două organe genitale și fără anus

Frontul rece ar trebui să se deplaseze în Marile Câmpii spre est și sud în weekend, până când va ajunge în Golful Mexic și în Apalahi. Temperaturile de 10-16 ° C sunt așteptate sub media pentru acesastă perioadă, conform celor mai noi previziuni. Masa de aer  va fi mai caldă decât media. În zilele următoare ar trebui să ningă pe anumite părți din Dakota de Sud, Dakota de Nord și Manitoba (Canada). Cantitățile totale de zăpadă local vor depăși  50 cm. Rafale de vânt vor ajunge până la 70-100km / h.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.