Vremea rea din peninsula face victime: doi romani au murit dupa ce au fost loviti de un copac

+++ UPDATE +++

Presa italiană a difuzat numele celor doi frați români uciși în timpul furtunii de aseară în Urago d’Oglio, Brescia. Este vorba de Bejan Aurelian în vârstă de 42 de ani și fratele său Bejan Florentin Marian de 48 de ani.

 

Vremea rea care s-a abătut în peninsulă face iar victime. De data acesta este vorba de furtuna care s-a abătut în Brescia. Doi români au fost loviți de un copac care a căzut din cauza vântului puternic.

 

Cei doi români în vârstă de 42 și respectiv 48 de ani se aflau la pescuit împreună cu un al treilea român, care a scăpat cu viață.  Cei trei se aflau în Urago d’Oglio, în zona Brescia, când au fost loviți de un copac dezrădăcinat din cauza vântului extrem de puternic.  Alerta a fost dată de al treilea român care a asistat la îngrozitoarea scenă și care din fericire a reușit să se adăpostească la timp.  La sosirea salvării și a elicopterului, cei doi români erau morți deja, pentru ei nu s-a mai putut face nimic.

 

Te-ar putea interesa și O crima oribila a cutremurat Italia: o tanara atleta a fost gasita moarta, criminalul este un roman

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe MondoNews24

Urmărește pagina noastră de Facebook

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.