Vremea rea a îngenunchiat Japonia: 10 morți și cel puțin 4 dispăruți

Vremea rea a îngenunchiat Japonia: 10 morți și cel puțin 4 dispăruți

Cel puțin 10 persoane au murit și 4 disparute în Japonia din cauza ploilor torențiale care au lovit țara. Perturbarea violentă  generată de presiunea scăzută a provoacat inundații și alunecări de teren în zonele arhipelagului central și nord-estic.

“Eu mor, te iubesc mamă”, mesajul trimis de una dintre victimele din ”camionul morții”

Cele mai mari pagube au fost înregistrate în prefectura Chiba, în Fukushima și în orașul Iwaki, unde fluxurile răurilor au spart malurile, iar autoritățile au evacuat zonele locuite.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.