Vremea în Spania nu se potolește: străzile sunt pline de grindină de peste 30 cm / VIDEO

Vremea rea ​​care devastează Spania în aceste zile nu pare să ofere răgaz. Furtunile violente au provoacat grindină care au acoperit străzile  de gheață. Drumuri, mașini, acoperișuri, totul pare fi acoperit de zăpadă.  În Vilafranca , în apropiere de Valencia, și în Comunitatea Autonomă Castilia și Leon , drumurile au fost acoperite cu grindină până la 30 de centimetri grosime.

”Va fi cea mai teribilă iarnă din ultimii 30 de ani ”. Iată previziunile experților

Pentru a elibera pasajele și a încerca să readucă traficul la normal, a fost necesară intervenția buldozerelor . De câteva zile încoace, Peninsula Iberică a fost ostatică unei circulații ciclonice care a provoacat numeroase averse și furtuni,  de mare intensitate.

Furtunile puternice nu au afectat numai centrul-nordul Spaniei, ci și Portugalia în Vallalolid,  în zona Carrazedo de Muntenegru și Viseu unde au avut loc și furtuni violente.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.