Vremea extrem de rea face victime in India: 13 morti si mai multi raniti / Video

Vremea extrem de rea face victime in India: 13 morti si mai multi raniti

Un val violent de vreme nefavorabilă a afectat India în ultimele zile, aducând ploi torențiale, inundații și numeroase alunecări de teren. Situația este critică chiar și în sud-estul Chinei, unde mai multe persoane și-au pierdut viața din cauza inundațiilor. Totul a fost însoțit de temperaturi scăzute și vânturi puternice care și în acest moment încă mai persistă asupra zonei.

 

După cum a raportat alertageo.org, o teribilă tragedie a lovit un oraș lângă Shimla, unde 13 persoane, inclusiv personalul armatei, au fost uciși după ce o clădire cu mai multe etaje s-a prăbușit în Solanul din Himachal Pradesh. Ploile aluvionare ar fi la baza acestei nenorociri, prăbușirea, de fapt, ar fi fost cauzată de alunecările de teren după zile de ploaie neîntreruptă. Alte 17 persoane  12 civili și cinci soldați au fost salvați de sub molozuri  a declarat un oficial al poliției.

 

 

Te-ar putea interesa și Cum sa eviti o casatorie nedorita? Iti poti inscena moartea

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe MondoNews24

Urmărește pagina noastră de Facebook

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.