Vremea extrem de rea a pus în genunchi toată Italia

Vremea extrem de rea a pus în genunchi toată Italia

Alerta inundațiilor  continuă în Veneția. Duminică, sunt așteptate 160 de centimetri   peste nivelul mediu al mării. Orașul este încă în genunchi: muzeele   vor fi închise toată ziua. Datorită valului ridicat, de asemenea, Basilica San Marco va rămâne închisă, iar serviciile religioase programate pentru dimineață nu vor fi sărbătorite.

Drama din piscină: un tată se aruncă în apă și mai iese la suprafață, fiica lui de 6 ani descoperă cadavrul

Vremea rea a lovit și Toscana așa cum era de așteptat, Arno s-a ridicat deasupra primului nivel de pază din Florența, atingând 3,50 metri pe terasament, din cauza ploilor care afectează cea mai mare parte a Regiunii încă de sâmbătă seara. Același Arno a ajuns la al doilea nivel în Incisa-Figline.

Azi noapte pompierii au inetrvenit cel puțin de 200 de ori  la Roma din cauza vântului extrem de putenic și a copacilor căzuți. Zăpada din ultimele zile în  Alto Adige în genunchi  a izolat văi și peste 60 de drumuri au fost închise. Mai multe drumuri de munte sunt inutilizabile din cauza riscului de avalanșă. Pericolul de avalanșă în întregul Alto Adige și în estul și vestul Trentino s-a ridicat la nivelul 4.

O avalanșă a lovit o zonă locuită din Martello, în provincia Bolzano. Deocamdată nu sunt informații  dacă alunecarea de teren a afectat case sau drumuri. Din cauza condițiilor meteorologice nefavorabile elicopterele protecției civile nu poate controla zona. În aceste ore ninge intens pe întreaga provincie, chiar și în Bolzano. În prezent există 6.500 de locuințe fără energie electrică.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.