Vremea deosebit de rea ​​în Grecia, furtună pe insula Euboea: cel puțin 7 morți, inclusiv un copil de opt luni

Vremea deosebit de rea ​​în Grecia ! Șapte persoane, inclusiv un copil, au murit, iar o altă persoană este dată dispărută pe insula greacă Evia, numită și Euboea, care a fost lovită de ploile torențiale și inundații care au deteriorat zeci de case și au făcut ca drumurile să fie impracticabile. Insula este situată nu departe de coastă, la 100 de kilometri nord-est de Atena.

Un copil de opt luni a fost găsit mort într-o casă inundată din satul Politika, a declarat un purtător de cuvânt al pompierilor. Părinții au rămas nevătămați. Câteva ore mai devreme, un bărbat și o femeie, ambii de 80 de ani, au fost găsiți inconștienți de pompieri în două case din același sat, a spus purtătorul de cuvânt. Ministrul adjunct al Protecției Civile, Nikos Hardalias, a spus anterior că cinci persoane au murit și alte două sunt date dispărute. Însă un purtător de cuvânt al serviciilor locale de urgență a declarat ulterior pentru AFP că „o femeie a fost găsită în viață, în timp ce salvatorii sunt în căutarea celei de-a doua persoane dispărute, un bărbat”.

Tragedie în India: un avion cu 174 de pasageri la bord s-a rupt în două la aterizare. Cel puțin 20 de morți

Femeia, relatează agenția de știri ANA, a fost localizată de un elicopter. Fusese măturată de apa din casa ei din satul Bourtsi. În același sat au locuit alte două persoane decedate, un bărbat de 74 de ani și o femeie de 73 de ani. Premierul Kyriakos Mitsotakis și-a exprimat „durerea profundă pentru pierderea vieților” și a declarat luni că va vizita insula, a doua ca mărime după Creta.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de Twitter,  Instragram, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.