Vreme rea ​​în Spania, Madrid în haos: cea mai grea ninsoare din ultimii 50 de ani

 Filomena a pus Spania în genunchi în aceste ore. Furtuna de zăpadă a blocat întreaga țară, închizând aeroporturile și drumurile țării . Vremea rea a afectat în special zona metropolitană din Madrid, unde circulația autobuzelor publice și de colectarea deșeurilor au fost suspendate și unde aeroportul internațional Barajas a fost închis de ieri din „motive de securitate”. Aproximativ cincizeci de școli au închis. Armata a trebuit să intervină pe marile autostrăzi din jurul capitalei pentru a-i ajuta pe șoferii blocați în mașini.

Este cea mai grea iarnă din ultimii 50 de ani în capitala Spaniei.

Iar temperaturile ar putea scădea până la -12 grade. “Astăzi a fost dificil, dar mâine va fi și mai dificil. Primăria Madridului va munci din greu, dar avem nevoie să rămâi acasă”, a scris pe Twitter primarul Madridului Luis Luis Martinez-Almeida într-un videoclip postat chiar înainte de miezul nopții.

Citește și Tragedie în ajun de An Nou: o fetiță de patru luni a murit după ce „câinele familiei s-a așezat deasupra ei”

Presiunea scăzută din Oceanul Atlantic a scăzut deja temperatura la -34,1C miercuri, cea mai scăzută înregistrată vreodată în Peninsula Iberică, potrivit Agenției de Stat Metereolgic (AEMET). Filomena a adus, de asemenea, mări agitate pe coastă și zăpadă în capitala Madrid, un eveniment neobișnuit.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24 și Google News

Urmărește pagina noastră de Twitter, Instagram, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

RoMondoNews24 este împotriva difuzării știrilor false. Veridicitatea informațiilor raportate pe romondonews24.com este verificată în prealabil prin consultarea altor surse.
Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.