Vrei să trăieşti mai mult? Mănâncă nuci!

Consumul unui pumn de nuci de doar trei ori pe săptămână este cheia pentru o viaţă mai lungă, a descoperit un nou studiu.

Oamenii de ştiinţă au descoperit că aceste seminţe comestibile reduc riscul de a muri de cancer cu 40% şi din cauza bolilor cardiovasculare cu cel puţin 55%. În general, mâncătorii de diferite tipuri de alune şi seminţe din cadrul studiului au înregistrat un risc cu 39% mai mic de deces, iar mâncătorii de nuci, în particular cu 45%.

Psihiatrul: ”Femeia a evoluat. Drama este că bărbații au rămas mici”

Studiul a fost realizat de cercetătorii de la Universitatea Rovira i Virgili din Tarragona, Spania, şi a fost realizat pe 7000 de persoane cu vârsta cuprinsă între 55 şi 90 de ani.

De Ana Moldovan

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.