Vrei să știi cum va fi anul 2021? Nimic mai simplu! Taie un măr în două și …

Taie un măr în două și …  În lume există interminabile tradiții și ritualuri pentru a primi noul an. Conform legendei populare cehe, această tradiție va prezice viitorul.

Ar fi vrut cineva ca 2020 să nu se termine niciodată? Spre deosebire de ceea ce se întâmplă de obicei în acest sezon de vacanță –  unii oameni ar dori să știe ce le va aduce noul an – dar  putem spune cu toții în unanimitate adio anului 2020  și un 2021 plin de speranță.

Ce ne va aduce noul an? Nu știm încă, dar există o tradiție tipică de Anul Nou ceh care, potrivit legendei populare, oferă o privire asupra viitorului nostru. La sfârșitul cinei, cehii taie un măr în două părți egale, dacă în mijloc se formează o stea, va fi un an fericit și prosper, iar dacă se formează o  cruce, nu va avea prea mult noroc.

Citește și Un 2021 extrem de sumbru: Nostradamus a prezis asteroizi, incendii și….zombi

Republica Cehă este o țară plină de tradiții, pentru a ști cum va fi noul an, nu folosesc doar mere, ci și nucile. Pur și simplu spargeți patru nuci, dacă toate sunt bune, stați liniștiți și primiți 2021 cu brațele deschise.

Este posibil ca aceste tradiții populare să nu funcționeze, dar cu siguranță ne vor distra, reflecta și ne vor da speranță.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24 și Google News

Urmărește pagina noastră de Twitter, Instagram, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

RoMondoNews24 este împotriva difuzării știrilor false. Veridicitatea informațiilor raportate pe romondonews24.com este verificată în prealabil prin consultarea altor surse.
Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.