Vrei să slăbești rapid? Mănâncă spaghete la micul dejun, iată câte kilograme se pierd într-o lună

Ați încercat vreodată să mâncați spaghete la micul dejun? Această dietă, dacă este făcută corect, asigură celor care își denaturează obiceiurile alimentare să piardă chiar și până la 10 kg pe lună, cuvântul lui Alberico Lemme.

Spaghete la micul dejun, ideea extravagantă de a slăbi fără prea mult efort
Cele mai ciudate diete revin în vogă și câștigă popularitate pentru a fi apoi uitate și înlocuite de diete mai echilibrate: consumul de paste cu sos de roșii la micul dejun, însă, pare a fi o practică din ce în ce mai populară printre cei care încearcă să slăbească rapid. . Dar cât de mult și cum funcționează așa-numita dietă pentru micul dejun spaghete?

Creativitatea asociată cu dietele este o marcă comercială a lui Alberico Lemme care a reușit – nu fără critici – să revoluționeze filozofia alimentației, obținând rezultate remarcabile . Dieta cu spaghete la micul dejun promite să piardă 10 kg pe lună și include o farfurie de paste în loc de cafeaua tradițională cu biscuiți pentru a da un șoc metabolismului, apoi deschide o fază ulterioară pentru a menține noua formă de greutate care durează aproximativ 3 luni.

O mămică a născut într-un autobuz : ” Fetița va călători gratis până la 18 ani ”

Alimentele de evitat în prima fază sunt mai multe: zahăr, îndulcitori, oțet, pâine, lapte și derivați și sare, fructe și legume. Aceste alimente determină creșterea indicelui glicemic, făcându-ne să ne simțim mai înfometați. Este admis ceaiul, cafeaua lămâia, apă carbogazoasă și încă toate plantele aromate.

De asemenea, este important să aveți grijă să nu combinați carbohidrații și proteinele în aceeași masă sau în aceeași zi.

Pentru ca dieta cu spaghete să funcționeze la micul dejun, este necesar, de asemenea, să respectați programele specifice bazate pe producția de insulină: micul dejun este bine de comsumat până la ora 9.30, prânzul între 12 și 14, în timp ce cina trebuie consumată cel târziu la ora 21.00.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.