Vrea să-și liniștească fiul care era pe bancheta din spate, o mamă de 28 de ani cade din mașină și moare

Vrea să-și liniștească fiul care era pe bancheta din spate, o mamă de 28 de ani cade din mașină și moare. S-a întâmplat ieri după amiază în Germania , pe autostrada de la Windach, în Bavaria.

Dinamica exactă a incidentului nu a fost încă clarificată, însă, potrivit unei prime reconstrucții a incidentului, femeia ar fi murit încercând să se apropie de fiul ei nou-născut pe bancheta din spate a mașinii.  Conform informațiilor inițiale raportate aseară de poliție, victima încerca să se întindă pe bancheta din spate a mașinii pentru a-și liniști  copilul   când ușa  mașinii s-a deschis și femeia a căzut din mers murind pe loc.

Supermarketurile australiene amenință că vor scoate Nutella de pe rafturi după raportul privind exploatarea copiilor din Turcia

Soțul de la volan s-a oprit imediat, dar femeia era deja moartă. Mai mulți martori au sunat la numărul de urgență pentru a raporta accidentul . Potrivit presei locale, familia provenea din Landsberg am Lech, o municipalitate din Bavaria.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.