Voteaza partidul gresit, un barbat in pragul disperarii si-a amputat un deget

Voteaza partidul gresit, un barbat in pragul disperarii si-a amputat un deget

S-a dus la secția de votare să voteze, dar când a plecat, și-a dat seama că a dat votul partidului greșit. Cuprins de furie, el și-a amputat degetul cu care a votat și care a fost apoi marcat cu cerneală indelebilă, așa cum este cerut de practica urmată în multe țări pentru a împiedica alegătorii să voteze de mai multe ori.

 

Această poveste a fost spusă de însuși alegătorul din India, Pawan Kumar, în vârstă de 25 de ani, în unele videoclipuri care au devenit virale pe web și raportate de presa din întreaga lume.

 

 

Potrivit BBC și a altor rapoarte britanice de presă, Kumar – care și-a arată degetul arătat stâng înfășurat într-un bandaj. El a mers la urna din statul Uttar Pradesh, dar a confundat simbolurile reprezentând fiecare partid și din greșeală, a bifat partidul Bharatiya Janata Party (BJP), partidul premierului Narendra Modi.

 

Potrivit Hindustan Times, Kumar a plecat la urnele de votare cu fratele său și, după ce a observat eroarea pe care a făcut-o și-a tăiat imediat vârful arătătorului : omul a fost transportat la spital.

Te-ar putea interesa și A abuzat timp de 4 ani de o minora: pedofil roman arestat in Italia

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe MondoNews24

Urmărește pagina noastră de Facebook

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.