”Votați de două ori”: Trump face apel la alegătorii din Carolina de Nord să comită o infracțiune

Alegătorii din Carolina de Nord sunt așteptați să voteze de două ori la alegerile prezidențiale din noiembrie viitor: o dată prin poștă și odată la urne . Așa a sugerat astăzi președintele american Donald Trump , pentru a se asigura că votul lor este luat în considerare.

“Lăsați oamenii să voteze prin poștă și personal”, a spus el într-un interviu acordat canalului local Wect-TV din Carolina de Nord . “Dacă sistemele sunt la fel de bune pe cât se spune, atunci evident că nu vor putea vota a doua oară în persoană”.

Un bărbat cu rucsac-jet a trecut pe lângă două avioane la 1.000 de metri deasupra nivelului mării: FBI deschide o anchetă

Președintele SUA îi acuză în mod regulat pe democrați că vor să „fure” alegerile prin încurajarea votului prin corespondență. “Singurul mod în care ne pot fura victoria este dacă alegerile sunt trucate (…) folosesc Covid pentru a fura alegerile”, a spus el pe 25 august. Donald Trump este, de asemenea, acuzat că dorește să „demonteze” oficiul poștal american , care se află în deficit cronic de câțiva ani, pentru a împiedica votul prin poștă .

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de Twitter,  Instragram, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.