Vor să devină Spider-Man , trei frați ajung la spital după ce au fost mușcați de un păianjen

Este povestea incredibilă  din Bolivia,  din orașul Chayanta , unde trei frați de 8, 10 și 12 ani au fost spitalizați în urma mușcăturii unui păianjen veninos. Cei trei frați erau convinși  că datorită mușcăturii se vor transforma cu toții în Spider-Man , în film Peter Parker care capătă super puteri după ce a fost mușcat de un păianjen . Potrivit rapoartelor din Daily Star Online, se pare că băieții au provocat păianjenul cu un băț, cu scopul de a-i mușca.

Cum a scăpat un băiat de 12 ani de atacul unui urs brun | VIDEO

Cei trei frați au început imediat să se simtă rău: dureri severe și spasme musculare, crampe abdominale , creșterea ritmului cardiac. Din fericire, mama lor i-a găsit în timp util și printre lacrimi cei trei au povestit  ce s-a întâmplat.  i-a dus imediat la centrul de sănătate Chayanta , unde a primit primul tratament medical. Cu toate acestea, având în vedere că condițiile lor nu au îmbunătățit, s-a decis transportul băieților la un spital din orașul Llallagua și mai târziu la spitalul de copii din capitala boliviană La Paz unde le-a fost administrat un antivenin.

Copiii au fost externați cinci zile mai târziu.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter, Instragram  și VK

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.