Von der Leyen: „Bătrânii vor izolați până la sfârșitul anului, viața lor este în joc”

“Sper că se va descoperi un vaccin la sfârșitul anului.” Ursula Von der Leyen, președintele Comisiei Europene, vorbește într-un interviu acordat Bild am Sonntag despre situația de urgență coronavirus. “Fără vaccin, contactele cu persoanele în vârstă trebuie să fie limitate pe cât mai  mult posibil, trebuie să avem fosrte mare răbdare. Știu că este dificil și că singurătatea oprimă, dar este în joc viața lor. Trebuie să continuăm să fim disciplinați. Trebuie să învățăm să trăim cu virusul multe luni de acum încolo, poate până anul viitor “, spune von der Leyen, care face aluzie la o blocare prelungită, în special pentru cei cu risc major de infecție.

Coronavirus, Suedia: „ pacienții în vârstă de 80 de ani vor fi excluși din terapia intensivă”

Potrivit președintelui Comisiei, vaccinul nu va fi disponibil înainte de sfârșitul anului.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.