Vloggerița Sahar Tabar infectată cu Coronavirus în închisoarea din Ira: ”Nu pot respira”

Starul rețelelor sociale Sahar Tabar (nume real Fatemeh Khishvand ) cunoscută pentru încercările sale de a arăta ca Angelina Jolie , a contractat virusul  Covid-19 . Informația a fost făcută publică de avocații săi adăugând că femeia respiră doar cu ajutorul unui ventilator pulmonar.

Avocații au cerut eliberarea tinerei Tabar, având în vedere răspândirea virusului în Iran . Cu toate acestea, potrivit celor raportate de Center for Human Rights în țară, cererea de eliberare ar fi fost respinsă de judecător. Avocatul pentru drepturile omului, Payam Derafshan, s-a revoltat: „Considerăm inacceptabil faptul că această tânără a contractat Coronavirusul în aceste circumstanțe”.

Un asteroid va „atinge” Pământul pe 29 aprilie, dar NASA ne asigură: „Nu este niciun pericol”

Cu toate acestea, oficialii închisorii neagă faptul că vedeta Instagram a fost infectată de Covid-19. Potrivit acestora, ea  minte. Tânăra de 22 de ani, se află  în închisoare încă din octombrie 2019. În acea perioadă a fost arestată și acuzată de multe crime. Acestea includ blasfemia , instigarea la violență și încurajarea corupției în rândul tinerilor . Totul ar urma să apară din momentul în care Tabar a publicat câteva dintre fotografiile sale șocante. În aceste imagini, femeia a încercat să-și schimbe înfățișarea pentru a arăta ca Angelina Jolie „ zombie“. Cu toate acestea, ulterior s-a descoperit că  fotografii au fost rezultatul unor modificări făcute cu un software .

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.