Vlad Chiricheş, anunţ de ultimă oră ! Mesaj pentru antrenorul Carlo Ancelotti

Vlad Chiricheş nu a mai jucat din septembrie 2018, de la meciul România – Muntenegru, în care a suferit o ruptură a ligamentului încrucişat anterior la genunchiul stâng.

“Sunt bine. La început a fost un pic dificil. Este greu să îi vezi pe colegi jucând. Acum mă antrenez deja cu echipa şi sper să fiu convocat chiar de la meciul din deplasare, de la Florenţa. Nu ştiu când voi reveni, sper că voi putea fi convocat foarte curând. Însă important este să mă simt cel mai bine pentru a putea da totul”, a spus Vlad Chiricheş.

Internaţionalul român a precizat că antrenorul Carlo Ancelotti l-a susţinut mult în ultima perioadă: “Îl respect foarte mult pe Ancelotti, pentru că în aceste luni mi-a oferit mereu ajutorul şi susţinerea de care are nevoie un jucător atunci când este accidentat”.

Vlad Chiricheş a mai spus că Napoli luptă în continuare atât pentru Liga Europa cât şi pentru titlul în Serie A. “Credem în obiectivul Liga Europa, dar antrenorul ne-a spus să nu renunţăm la campionat, pentru că încă putem să îl câştigăm, chiar dacă este foarte dificil. Trebuie să încercăm să câştigăm aproape fiecare meci pentru a reuşi. Trebuie să ne gândim la victorie la fiecare meci”.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24 și Google News

Urmărește pagina noastră de Twitter, Instagram, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.