Vitor, ucis de coronavirus la doar14 ani: este cea mai tânără victimă a virusului din Europa

Vitor Godinho, un adolescent portughez în vârstă de 14 ani, este cea mai tânără victimă a coronavirusului înregistrată până acum în Europa. Băiatul a murit la primele ore ale duminicii dimineață într-un spital din apropiere de Porto, unde a fost internat în ultimele ore pentru simptomele tipice ale Covid-19. Era sportiv, dar din păcate suferea de psoriazis, o afecțiune a pielii care poate afecta uneori sistemul imunitar.

Avea doar 14 ani, practic era sănătos și făcea sport, dar coronavirusul l-a ucis. Vitor Godinho, un adolescent portughez, este cea mai tânără victimă a coronavirusului înregistrată până acum în Europa. Băiatul a murit la primele ore ale duminicii dimineață într-un spital din apropiere de Porto, unde a fost internat în ultimele ore pentru simptomele tipice ale bolii care face ravagii în întreaga lume.

Potrivit rapoartelor mass-media locale, minorul nu a avut probleme de sănătate deosebite. Era în formă și făcea sport, dar din păcate suferea de psoriazis, o afecțiune a pielii care poate afecta uneori sistemul imunitar. Băiatul a fost infectat cu virusul și a rezultat pozitiv în ultimele zile, dar starea lui s-a agravat în ultimele ore. Fusese internat între vineri și sâmbătă noapte la Spitalul  São Sebastião, în Santa Maria da Feira din Lisabona, unde ajunsese deja în stare gravă.

În ciuda tratamentului medical, situația sa clinică s-a precipitat în câteva ore și pentru el nu s-a mai putut face nimic.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram  

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.