„Virusul mortal creat în Wuhan”, profeția într-un thriller scris în 1981

„Virusul mortal creat în Wuhan”, profeția într-un thriller scris în 1981. Scriitorul american Dean Koontz a vorbit într-un caz similar în „Ochii întunericului”, care povestește despre un om de știință chinez care a fugit în Statele Unite cu arma biologică creată în laborator

O carte scrisă în 1981 a anticipat povestea coronavirusului, povestind despre o boală letală creată într-un laborator chinez, la Wuhan, din care epidemia a pornit și s-a răspândit cu adevărat în întreaga lume. Este vorba de un thriller întitulat „Ochii întunericului”, semnat de americanul Dean Koontz.

Arma „Wuhan-400” din profeția cărții – Koontz pare un fel de „profeție”: protagonistul este „un om de știință chinez pe nume Li Chen” care fuge în Statele Unite cu „o copie pe disc a celei mai importante arme biologice chineze a deceniului “.

Citește și Coronavirusul în lume: 2.461 decese, 78 de mii de infecții

O armă numită „Wuhan-400” tocmai pentru că a fost dezvoltată în laboratoarele din apropierea metropolei chineze și este „cea de-a 400-a tulpină viabilă de microorganisme create în acel centru de cercetare”. Scriitorul numește Wuhan-400 „o armă perfectă”, deoarece „afectează numai oamenii”. Și din nou, în romanul său Koonts vorbește despre „o pneumonie gravă care în jurul anului 2020 se va răspândi în toată lumea, capabilă să reziste tuturor tratamentelor cunoscute”.

Pentru mai multe articole interesante rămân cu noi pentru  RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de  Facebook ,  Twitter  și  Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.