Virus, primul copil infectat în Germania: numărul de cazuri confirmate crește la șase

Un copil din Bavaria, în districtul Traunstein, a fost infectat cu coronavirusul lui Wuhan. Este fiul uneia dintre persoanele infectate anterior. Acest lucru a fost anunțat de Ministerul Sănătății din Bavaria la München. Este pentru prima dată în Germania când un membru al familiei unei persoane infectate se îmbolnăvește.

Cel puțin alți cinci membri ai familiei au simptome de gripă, după cum a relatat ziarul german Bild și au fost transferați la spital și supuși unor teste adecvate. Rezultatele nu au fost încă dezvăluite.

Citește și  Coronavirus, OMS declară stare de urgență globală: numărul morților se ridică la 213

Astfel, numărul de cazuri confirmate crește la șase. Anterior, un alt angajat al dealer-ului auto din Starnberg, Webasto, a fost pozitiv. Autoritățile locale de sănătate caută cazuri suspecte în rândul persoanelor care au avut cel mai mult contact.

Aproximativ 110 persoane au fost identificate pentru a fi testate.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.